Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / ZAHAR DE PALMIER PUR PREMIUM

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - ZAHAR DE PALMIER PUR PREMIUM Blocuri zahar de palmier pur (nerafinat) - Zaharul de palmier pur este un zahar premium, nerafinat, foarte raspandit in bucatariile Asiei, mai ales pentru ca aduce in echilibru perfect gusturile iute, acru si sarat.
Autenticitatea zaharului pur de palmier se recunoaste dupa forma in blocuri, cu o structura robusta a unei paste intarite, el nefiind rafinat, prin urmare nu este sub forma de cristale similare zaharului conventional. Zaharul de palmier cristalizat, este un zahar conventional cu adaos de zahar de palmier.
Fiind unul dintre putinele produse de indulcire super-premium, zaharul de palmier pur este folosit cu precadere pentru a conferi o patina de eleganta oricarui desert care se vrea a fi pe masura celor mai inalte asteptari.
Se foloseste fie ras fie taiat fasii sau topit.

Pret vechi: 28,79 lei / buc.

Pret: 24,99 lei / buc.

Tip produs: zahar de palmier pur (nerafinat) 260g

Detalii: folosit ca indulcitor si pentru a balansa gusturile, iute, acru si sarat

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : zahar de palmier organic, zahar de palmier 100% natural, blocuri zahar de palmier, zahar de palmier in bloc, zahar de palmier premium, zahar de palmier nerafinat, zahar de palmier oriental, zahar candel, zahar candel de palmier,