Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / ZAHAR DE COCOS INDONEZIA - GULA KELAPA

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - ZAHAR DE COCOS INDONEZIA - GULA KELAPA (Zahar de cocos (100% pur) traditional indonezian - Gula Kelapa) Numit pe buna dreptate, de catre specialistii in domeniul nutritional, singurul "zahar" sanatos din lume, Gula Kelapa este un "fel" aparte de zahar obtinut din cocos, dupa o reteta pe cale de disparitie, inainte de a fi salvata de un mic grup de fermieri din Estul provinciei Java, Indonezia.
Majoritatea zaharului disponibil pe piata este alb, rafinat si obtinut din trestie si prin metodele deja cunoscute si nu tocmai sanatoase. Astfel aceasta "forma" de a procesa cocosul, pastrata cu sfintenie de secole intregi, a devenit o raritate.
Ce trebuie sa mai stim este ca Guala Kelapa este singurul "zahar" de cocos 100% natural. Zaharul de cocos granulat este obtinut din amestecarea Guala Kelapa cu zahar alb, conventional.

Link util (Sursa: REUTERS): Guala Kelapa - Zahar de Cocos 100% natural

Pret vechi: 38,89 lei / buc.

Pret: 9,99 lei / buc.

Tip produs: zahar de cocos trad. indonezian 250g

Detalii: indulcitor pentru ceaiuri, cafele, prajituri, retete indoneziene

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : zahar de cocos, zahar de cocos traditional, zahar de cocos artizanal, zahar rar, cel mai sanatos indulcitor, cel mai sanatos zahar, zahar gula kelapa, zahar traditional indonezian, zahar java, zahar recomandat diabeticilor, indulcitor sanatos, zahar exotic, zahar de palmier, zahar din cocos obtinut artizanal, zahar de cocos bio, zahar indonezian bio, zahar de cocos pentru prajituri, cel mai bun zahar, cel mai sanatos zahar din lume.