Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Varza Koreana Fermentata - KIMCHI 160g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Varza Koreana Fermentata - KIMCHI 160g (Varza Koreana Kimchi - Varza Koreana Fermentata) Fiind considerat cel mai reprezentativ produs gastro din Korea, varza fermentata Kimchi, este un element de baza care contureaza intreg palierul aromatic al supelor, stir-fryurilor si tocanelor koreene. Mai mult decat atat, in Korea exista un intreg cult ce graviteaza in jurul produsului, mai ales datorita multiplelor efecte benefice pe care Kimchi le are asupra sanatatii. Pe langa faptul ca regleaza digestia intr-un mod miraculos, Kimchi trateaza si previne obezitatea, accelereaza considerabil metabolismul si este extrem de sarac in calorii. Produsul pe care vi-l oferim, HOSAN este cel mai popular brand de Kimchi in Korea.

Pret: 16,42 lei / buc.

Tip produs: conserva varza koreana kimchi 160g

Detalii: varza kimchi pentru supe si tocane koreene

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : varza kimchi, varza koreana fermentata, varza kimchi pret, varza koreea, kimchi varza murata koreeana, retete kimchi, reteta koreeana kimchi, reteta tocana cu kimchi, reteta cu varza murata koreeana kimchi, kimchi cumparaturi online, kimchi disponibil online, stoc varza murata kimchi, unde gasesc kimchi