Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / SOS PEKING DUCK - LEE KUM KEE

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - SOS PEKING DUCK - LEE KUM KEE (Sos Peking Duck - Lee Kum Kee) Sosul Peking Duck de la LKK face parte din clasa elementelor de referinta in bucataria Chineza si Asiatica. Este un sos dulce-picant, obtinut din boabe de soia si condimente alese si atent selectate. Se utilizeaza in special pentru accentuarea marinatelor, fripturi savuroase, stir fry-uri sau ca si condiment pentru rata crocanta si aromata si faimoasa reteta "Peking duck" - Rata pechineza ("Rata chinezeasca" sau "Rata in sos chinezesc")
Pentru mai multe retete care folosesc Marinata Peking Duck accesati Lee's Kitchen Hong Kong

Pret vechi: 19,50 lei / buc.

Pret: 18,99 lei / buc.

Tip produs: sos peking duck 383g

Detalii: accentuarea gustului marinatelor, marinata rata

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : sos peking duck, sos peking duck pret, rata in sos chinezesc, sos pentru rata pekineza, rata pechineza, reteta rata pechineza, cum se prepara rata peking, rata peking in sos chinezesc, rata in stil chinezesc, reteta rata crocanta, rata crocanta, reteta cu rata si sos peking duck, lee kum kee peking duck sauce, reteta rata cu legume, sos lee kum kee peking duck, marinata speciala, marinata pentru pui, marinata pentru carne, marinata chinezeasca