Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / SOS JAPONEZ TERIYAKI 168ml

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - SOS JAPONEZ TERIYAKI 168ml (Sos Teriyaki Japonez) Teriyaki sau Kanji este defapt o tehnica japoneza prin care alimentele se fierb cu o cantitate discreta de sos de soia, mirin si ceva zahar. Tehnica face referire in mod particular la gatirea pestelui in aceasta maniera. Cu toate acestea teriyaki se foloseste si la prepararea altor tipuri de carne precum pui, porc, miel si vita. Aromele inconfundabile se declanseaza la fel de bine si in dishuri care incorporeaza fructe de mare. Produsul pe care vi-l prezentam este un Sos Japonez Teriyaki de la Asian Home Gourmet de cea mai buna calitate. Si, ca de obicei, fara MSG, conservanti sau coloranti artificiali.

Teriyaki Japonez - 100% NATURAL

Pret: 21,49 lei / buc.

Tip produs: sos japonez teriyaki 168g, sos dip grill

Detalii: sos teriyaki pentru peste si carne la grill sau fiarta

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos teriyaki pret, sos pentru grill, ali-bab gastronomie pratique, sos japonez teriyaki pentru gratar, somon cu teriyaki, salmon teriyaki, somon la jar inabusit in teriyaki, frigarui cu somon legume si sos teriyaki, marinata teriyaki, sos japonez teriyaki pret online, unde gasesc sos teriyaki, la ce foloseste sosul teriyaki, sos teriyaki reteta, sosul teriyaki este bun si pentru rata, teriyaki japonez, sos teriyaki japonez 168ml pret