Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Paste Shirataki FISHWELL ZERO 340g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Paste Shirataki FISHWELL ZERO 340g F-ZERO - Shirataki Japoneze la Superlativ - Fabricate din faina Yam (Konjak) cu puritate 100% printr-o metoda complexa, recent implementata in industrie, F-ZERO ajuta la eliminarea grasimii corporale cu pana la de 3 ori mai rapid decat orice alt tip de paste shirataki anterior.

(Taitei Shirataki Konjac - Shirataki Noodles - Shirataki Vermicelli)  Cunoscute si ca pastele cu zero calorii sau "Pastele Miraculoase", Shirataki sunt un produs foarte popular in toata Asia, cu precadere in Japonia, unde sunt folosite in special in supa Miso. Cu toate acestea, doar de curand taiteii Shirataki Konjac au devenit foarte populari  in intreg restul lumii, mai ales pentru proprietatile unice pe care le detin; carbohidrati 1%, grasimi 0% si nu in ultimul rand proteine 0%. Pastele Shirataki Kojac sunt parte componenta a celor mai eficiente formule de dieta (Paste Shirataki Dukan).
GRASIMI 0% - CALORII 0% - PROTEINE 0%
*Nota
: Comanda minima pentru  F-ZERO - Shirataki 400g este de 2 pachete.
***Fara adaos de faina din soia sau alte tipuri de fainuri!

Pret vechi: 34,00 lei / buc.

Pret: 24,99 lei / buc.

Tip produs: taitei shirataki 400g

Detalii: retete dietetice cu paste, retete dieta Dukan

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : dieta dukan cu shirataki, paste shirataki pentru dieta dukan, despre shirataki, shirataki konjac, low carb shirataki konjac, paste shirataki, taitei shirataki, dieta shirataki konjac, noodles shirataki konjac pret, reteta shirataki konjak, la ce sunt folositi taiteii shirataki konjac, planta konjac, reteta de slabit cu shirataki conjac, dieta cu shirataki konjac, online shirataki, konjac, shirataki konjac romania, unde cumpar shirataki konjac, taitei japonezi shirataki, konjac shirataki pentru supe, reteta shirataki konjac