Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / PASTA WASABI JAPONEZA S&B 43g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - PASTA WASABI JAPONEZA S&B 43g Pasta Wasabi Japoneza 43g - Wasabi a fost mentionat pentru prima data in Honzo-Wamyo, cel mai vechi dictionar medical din Japonia. Intr-o carte de bucate a vremii, Wasabi a fost introdus ca un ingredient intre-un sos dip pentru Crap Sachimi, care avea la baza sosul de soia. In timpul perioadei Edo (1603-1867), Wasabi a inceput sa fie folosit ca si condiment pentru Soba. Cu toate ascestea Pasta Wasabi (Wasabiwas) nu era la indemana oricui, Wasabi fiind folosit ca dar oferit guvernului feudal al Japoniei din acele vremuri.
In prezent, Wasabi este un produs extrem de popular si folosit in mod particular ca si condiment pentru Sushi, Sashimi, Soba si mancaruri cu pui. 
Ce mai trebuie sa stim, este ca exista 3 tipuri de Wasabi: Wasabi Chinezesc, Wasabi Korean si Wasabi Japonez.
Prin prisma plajei de particularitati, Wasabi-ul Japonez este cel mai apreciat si cel mai scump Wasabi, S&B fiind brandul nr.1 Mondial in materie de Wasabi.

Site producator: S&B Tokyo-Japan

Pret vechi: 12,99 lei / buc.

Pret: 9,49 lei / buc.

Tip produs: pasta wasabi japoneza 43g

Detalii: wasabi pentru sushi, retete japoneze, retete asiatice

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : pasta wasabi japoneza, pasta wasabi pret, pasta japoneza wasabi, wasabi premium, wasabi pentru sushi, wasabi cel mai mic pret, wasabi preparat, ce este wasabi, aperitive cu wasabi, reteta cu wasabi