Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / PASTA DE CREVETI THAILANDEZA

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - PASTA DE CREVETI THAILANDEZA (Pasta de creveti thailandeza - 100% ORGANIC) Pasta de creveti cunoscuta si sub numele de Kapi in Thailanda, Terasi in Indonezia, Malaezia, Belacan si Ha Hom in China, reprezinta un ingredient de zi cu zi indispensabil, mai ales in Sud-Estul Asiei. Avand ca prima particularitate o aroma pregnanta, intepatoare, multi oameni gasesc ca fiind respingatoare. Cu toate acestea, atunci cand este utilizata la gatit acest miros este dispersat complet si in plus adauga o aroma bogata oricarui dish .
Mirosul de pasta de creveti poate varia foarte mult intre diferite marci, iar cu toate acestea nici unul nu poate fi descris ca fiind placut. Totodata culoarea si textura pastei de creveti, variaza atat in functie de marca produsului, cat si de tara de provenienta. In Asia, pasta de creveti este unul din ingredientele principale, comercializate de vanzatorii ambulanti care le expun, intr-o varietate impresionanta de recipiente incepand de la cele mai putin conventionale pana la vase ceramice sigilate cu un strat gros de ceara, ce are ca scop pastrarea "prospetimii".

Produsul contine: 90% creveti, sare. Poate contine peste.
Sursa materie prima: Pescuit in Oceanul Pacific FAO Zone no.71
Produs in: Thailanda.

Pret: 17,89 lei / buc.

Tip produs: pasta de creveti 100g (90% creveti)

Detalii: pasta de creveti pentru dishuri precum Kaeng Lieng Soup, Hot and Sour Soup

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : pasta de creveti, pasta de creveti organica, pasta de creveti fara aditivi, pasta thailandeza de creveti, pasta de creveti oceanici, nada peste pasta creveti, pescuit la crap cu creveti, momeala cu pasta de creveti, pasta din creveti tiger, unde gasesc pasta de creveti pentru momeli pescuit, pescuit sportiv nada pasta de creveti, pasta de creveti premium