Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / FAINA DE OREZ CALIT.1 - THAI WIND MILL

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - FAINA DE OREZ CALIT.1 - THAI WIND MILL (Faina de orez Wind Mill - Thailanda) Asa cum japonezii o numesc, Komeko sau Mochiko, faina de orez este un alt element de baza al bucatariilor Asiatice, castigand din ce in ce mai mult teren in toate bucatariile lumii, cu precadere in cele occidentale. In toata aceasta mare de intrebuintari in care regasim faina de orez, se cere amintit baza faimosului Desert Korean Topokki, un alt desert faimos pe al sau nume Mochi, de aceasta data din Japonia si la fel de renumitul Cascaron din Filipine. Totodata, faina de orez sta la baza unei varietati impresionante de paste si produse de panificatie cu specific oriental. ( 100% ORGANIC )

Pret vechi: 14,49 lei / buc.

Pret: 4,99 lei / buc.

Tip produs: faina de orez 400g import thailanda

Detalii: retete cu faina de orez, topokki korean, prajituri cu faina de orez

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : faina de orez, faina de orez organica, faina de orez pentru topokki, faina de orez glutinoasa, faina de orez fara gluten, faina de orez moara de vant, faina chinezeasca de orez, faina import thailanda, faina de orez pentru tempura, besamel cu faina de orez, faina de orez bio, faina de orez premium