Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN BUTTER CHICKEN

Condimente Indiene - INDIAN BUTTER CHICKEN

Un dish extrem de popular in Nordul Indiei (Moghul), cu un continut bogat de rosii, mirodenii dulci, cuisoare si schinduf si totusi un pic picant este suficient pentru a aduna la masa toti membrii familiei. Butter Chicken-ul (puiul untos) este de obicei gatit cu smantana sau lapte si poate fi servit cu naan (paine Indiana), roti, paratha, orez simplu sau orez fiert cu praf de curry.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru pui

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 14,98 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Butter Chicken - Makhani (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourme Indian Butter Chicken

      - 450g carne de pui prajita si dezosata sau pui facut in stil tandoori

      - 1 ceapa mare, taiata marunt

      - 110 ml (½ cani) piure de rosii  sau rosii taiate marunt (proaspete sau din conserva)

      - 110 ml apa

      - 110 ml smantana tare (pastrati o lingura de smantana pt decorare)

      - 3 linguri de unt topit

 

Mod de preparare:

1. Infierbantati untul intr-o cratita la foc mediu; adaugati ceapa maruntita si prajiti, amestecand 3 min.

2. Adaugati piureul de rosii, apa, smantana si pasta de condimente indiene, Indian Butter Chicken.

3. Adaugati carnea, reduceti temperatura la mic si lasati sa fiarba neacoperit pentru 20 min. sau pana se ingroasa. Adaugati un pic de smantana pentru decor si serviti fierbinte. Pofta buna!


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indian Butter Chicken:

Tags : retete indiene, condimente indiene, retete cu pui, butter chicken, mancare indiana, retete preferate