Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Vietnameze / VIETNAMESE LEMONGRASS MARINADE

Condimente Vietnameze - VIETNAMESE LEMONGRASS MARINADE Una din mancarurile traditionale vietnameze, este carnea sau fructele de mare la gratar, marinate cu lemongrass si sos de peste. Merge excelent cu toate tipurile de carne si fructe de mare fara ca gustul sa acopere savoarea acestora. Serviti cu salate, fidea sau orez.

Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: marinata pentru carne

Detalii: mancare vietnameza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 
Reteta Vietnamese Lemongrass Marinade (4 portii)
Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Vietnamese Lemongrass Marinade
      - 450 g muschi de vita, pui sau miel, taiata feliute
      - 1-2 linguri ulei vegetal
      - 2 linguri zeama de lamaie sau lamaita
      - 3 cepe rosii mici, tocate marunt
      - 150 g castravete, feliat subtire
      - 1 lingura frunze de coriantru sau menta maruntite pentru decorare

Metoda de preparare:
1. Incingeti uleiul in tigaie WOK la foc mediu. Adaugati carnea si prajiti pana s-a facut bine. Turnati carnea intr-un bol mare.
2. Adaugati pasta de condimente vietnameze, Vietnamese Lemongrass Marinade, sucul de lamaie/ lime(lamaita) si ceapa.
3. Aranjati feliile de castravete in farfurie, pat pentru mixtura tocmai preparata. Lasati sa se raceasca si decorati inainte de a servi. Pofta buna!

Alternativa: Puteti folosi fructe de mare (creveti, calamari sau homar/raci) in locul carnii.

Sfaturi practice: puteti folosi 2 bucati de carne (450 g) crestate, facute la grill; in acest caz taiati carnea feliute, amestecati cu pasta de condimente vietnameze, Vietnamese Lemongrass Marinade, sucul de lamaie si ceapa. Lasati sa se raceasca si serviti cu vermicelli (fidea subtire) de orez.



Tags : retete vietnameze, condimente vietnameze, retete gratar, marinata, mancare vietnameza