Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Vietnameze / VIETNAMESE CHICKEN CURRY

Condimente Vietnameze - VIETNAMESE CHICKEN CURRY

(Ga Cari) Curry-ul vietnamez, cu un amestec unic de ceapa, lemongrass, soia, pasta de fasole si mirodenii specifice, are un gust delicat, exceptional atunci cand este gatit cu pui, morcov si cartof. Acest curry, dulce si cremos, este de obicei servit cu orez sau bagheta frantuzeasca.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare vietnameza

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Vietnamese Chicken Curry - Ga Cari (4 portii)
Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Vietnamese Chicken Curry
      - 2-3 linguri ulei vegetal
      - 250g carne pui, taiata in bucatele
      - 1 cartof dulce sau dovlecel mic, taiat cubulete
      - 1 morcov sau cartof, taiat cubulete
      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder (amestecate cu 385ml lapte)

Mod de preparare:
1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu. Adaugati pasta de condimente vietnameze, Vietnamese Chicken Curry si amestecati ½ min. Adaugati carnea de pui si amestecati, pe foc, pret de 2 min.
2. Adaugati laptele de cocos (laptele), cartoful, morcovul, cartoful dulce sau dovlecel si dati in clocot.
3. Reduceti focul la minim si acoperiti.Lasati sa fiarba inca 20 min sau pana e gata. Serviti fierbinte cu orez sau bagheta. Pofta buna!

Alternativa: In loc de pui, puteti folosi vita sau miel. Totodata, puteti folosi legume la alegere.



Tags : retete vietnameze, condimente vietnameze, retete curry, retete cu pui, mancare vietnameza, lapte de cocos