Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / URECHI DE LEMN IN DOUA CULORI 100g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - URECHI DE LEMN IN DOUA CULORI 100g (Ciuperci chinezesti urechi de lemn in doua culori - Marime M) Urechile de lemn in doua culori, dried black fungus, ca si restul varietatii, se preteaza la orice dish care cere ciuperci. Comparativ cu celelalte produse pe care le regasiti in oferta, acestea se adreseaza in special zonei de catering si au ca particularitate o structura mai putin rigida, fiind implicit mai moi.

Pret vechi: 18,50 lei / buc.

Pret: 17,99 lei / buc.

Tip produs: urechi de lemn medii, deshidratate (100g)

Detalii: urechi de lemn in doua culori pentru supe, stir fry, salate, retete asiatice

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : urechi de lemn in doua culori, ciuperci chinezesti deshidratate, ciupercarie chinezeasca, urechi de lemn mari, urechi de lemn premium, urechi de lemn pret, urechi de lemn pentru restaurant, ciuperci chinezesti mari in doua culori