Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / ULEI DE SUSAN PUR - Lee Kum Kee

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - ULEI DE SUSAN PUR - Lee Kum Kee (Ulei de susan pur Lee Kum Kee) Pe langa proprietatile sale terapeutice, uleiul de susan este intalnit si folosit, nu doar in bucataria chineza si cele asiatice, ci si in restul bucatariilor lumii la o varietate impresionanta de retete. Uleiul de susan Lee Kum Kee, obtinut din susan prajit din cea mai buna calitate este special conceput pentru marinate si salate dar, cu toate acestea, merge excelent si la wok.

Pret: 23,49 lei / buc.

Tip produs: ulei de susan (207ml)

Detalii: bucataria chinezeasca, marinate, salate si stir fry-uri wok

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : ulei de susan, ulei de susan chinezesc, beneficii ulei de susan, proprietati ulei de susan, ulei de susan pur, ulei de susan marinata, adaugati ulei de susan, ulei de susan pentru salata, o lingurita de ulei de susan, mancare cu ulei de susan, ulei pentru wok, ulei de susan lee kum kee