Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / ULEI DE CHILLI PREMIUM - LEE KUM KEE

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - ULEI DE CHILLI PREMIUM - LEE KUM KEE (Ulei de chilli premium - Lee Kum Kee) Uleiul de chilli (chilli oil) de la Lee Kum Kee este in topul celor mai bune uleiuri de chilli din lume, brandul garantand cu succes calitatea incontestabila de ulei de chilli superpremium. Uleiul de chilli este potrivit, mai ales pentru prepararea mancarurilor picante si a sosurilor dip care se vor o idee mai nuantate intr-ale gustului. ( 100% NATURAL )

Pret: 17,50 lei / buc.

Tip produs: ulei de chilli premium 207ml

Detalii: ulei de chilli pentru mancaruri picante sau sos dip

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : ulei de chilli, ulei de chilli premium, ulei de chilli pur, ulei de chili pentru mancaruri picante si sosuri picante, ulei de chilli bio, ulei de chilli natural, ulei de chili lee kum kee, ulei de chilli pret, ulei de chilli cumpar, ulei de chilli cel mai mic pret, chilli oil pret, chiili oil pentru gatit, reteta chilli oil, reteta ulei chilli