Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / TURMERIC PULBERE TRS HALDI 400g

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - TURMERIC PULBERE TRS HALDI 400g (Turmeric (curcuma) pulbere) Cu o istorie de peste 200 de ani, turmericul este unul dintre cele mai importante condimente de baza specifice intregii Asii. Folosit pana si in cele mai indraznete combinatii de arome, turmericul acopera o varientate impresionanta de dishuri incepand cu supe, stir fryuri si tocane, pana la binecunoscutele sosuri dulci-picante de tip Chutney. Fiind un element de baza ce intra in mixurile de curry, turmericul poate inlocui cu succes sofranul.

Pret vechi: 34,16 lei / buc.

Pret: 27,95 lei / buc.

Tip produs: turmeric (kurkuma) pulbere - 400g

Detalii: retete curcuma, cu precadere asiatice, reteta indiana turmeric

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : turmeric 400g, turmeric pret, turmeric curcuma, turmeric kurkuma, reteta turmeric, condiment indian turmeric, condiment asiatic turmeric, condimente asiatice turmeric, turmeric 100g pret, turmeric online, condiment indian curcuma turmeric, turmeric in supe, orez turmeric, reteta turmeric online, pret turmeric 400g