Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Thailandeze / THAI YELLOW CURRY

Condimente Thailandeze - THAI YELLOW CURRY

(Nam Prik Kaeng Kari) Intregul amestec de turmeric (sofran de India), ardei chilli, chimen si alte mirodenii aromatice care compun curry-ul galben thailandez, reflecta influenta indiana in bucataria thailandeza. Veti obtine o mancare delicioasa cu carne; in special pui, fructe de mare si legume.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: bucataria thailandeza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Retete Thai Yellow Curry - Nam Prik Kaeng Kari (4 portii)
Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Thai Yellow Curry
      - 350g carne de pui fara os, vita sau fructe de mare, taiate cubulete
      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder (amestecat cu 1½ cani (330 ml) apa) sau 1 ½ cani (330 ml) lapte de cocos sau lapte
      - 100g legume la alegere

Mod de preparare:
1. Incalziti 3 linguri de lapte de cocos intr-o cratita teflonata la foc mediu. Adaugati pasta de condimente thailandeze, Thai Yellow Curry; amestecati pe foc pret de 1 min.
2. Adaugati carnea sau fructele de mare; prajiti amestecand timp de un min. Adaugati restul de lapte de cocos si legumele.
3. Dati in clocot dupa care reduceti focul la mic ; lasati la inabusit 5 min. sau pana e gata. Asezonati dupa gust cu sos de peste. Serviti fierbinte cu orez. Pofta buna!



Tags : retete thailandeze, condimente thailandeze, retete curry, retete cu pui, retete cu vita, retete cu fructe de mare, mancare thailandeza, lapte de cocos