Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Thailandeze / THAI RED CURRY

Condimente Thailandeze - THAI RED CURRY

(Kaang Daeng) Curry-ul rosu este cel mai popular dintre toate curry-urile tailandeze. Daca adaugati lapte de cocos acestui mix delicat de ierburi si mirodenii, veti obtine reteta preferata a amatorilor de mancare thailandeza.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: bucataria thailandeza

Disponibilitate: stoc epuizat (plaseaza precomanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Thai Red Curry - Kaang Daeng (4 portii)
Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Thai Red Curry
      - 1-2 linguri ulei vegetal
      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder amestecate cu 1.5 cani (330ml) apa sau 330ml lapte
      - 250g carne de pui fara os, taiata in bucatele
      - 250g ciupercute albe (Champignon), rosii, mere taiate cubulete (mere deshidratate), boabe de strugure fara sambure sau cubulete de ananas din conserva
      - frunze de busuioc dulce, chilli sau coriandru pentru decor(optional)

Mod de preparare:
1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu-mic. Adaugati pasta de condimente thailandeze, Thai Red Curry si jumatate din laptele de cocos (lapte). Lasati pe foc pret de 3 min. sau pana cand uleiul se ridica la suprafata.
2. Adaugati carnea si gatiti pentru inca 5 min.
3. Adaugati restul de lapte de cocos si fructele. Dati in clocot. Garnisiti si serviti fierbinte, cu orez. Pofta buna!

Alternativa: In loc de pui, puteti folosi cu incredere si carne de vita sau fructe de mare. Pentru un adevarat festin, folositi carne de rata dezosata si prajita.


Alte retete care folosesc pasta de condimente Thai Red Curry:

Tags : retete thailandeze, condimente thailandeze, retete curry, retete cu pui, mancare thailandeza, retete preferate, lapte de cocos