Condimente Thailandeze / THAI PAD THAI NOODLES

Cea mai faimoasa mancare thailandeza cu noodles (taietei), Pad Thai, se remarca prin echilibrul delicat de arome si este de obicei servita cu alune zdrobite, ceapa rosie proaspata si o bucata buna de lime (lamaita). Cu adevarat, o mancare delicioasa, pe care o puteti servi cu tipul dumneavoastra preferat de carne sau cu fructe de mare.
![]() Pret vechi: 9,2 lei / buc. Pret: 7,49 lei / buc. Tip produs: pasta de condimente pentru noodles Detalii: bucataria thailandeza Disponibilitate: stoc epuizat momentan
|
Recomandare: | |||||||||
+ |
|
Reteta Thai Pad Thai Noodles (4 portii)Aveti nevoie de:- 1 pachet Asian Home Gourmet Thai Pad Thai Noodles - 3 linguri ulei vegetal - 250g creveti decorticati - 1 ou batut - 150g noodlesi uscati, de orez, sau vermicelli de fasole - 100g (½ cani) germeni de fasole proaspeti - 2 linguri de alune zdrobite, bucatele de lime(lamaita) si ceapa rosie sau ceapa verde, taiata in lungimi de 2-3cm pentru decorare Mod de preparare: 1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mare. Adaugati crevetii, amestecand, pe foc, pret de 1 min. 2. Adaugati oul si lasati pe foc inca 1 min. Adaugati noodlesii (fierti in prealabil) si pasta de condimente thailandeze, Thai Pad Thai Noodles; amestecati, pe foc, pentru inca 3 min. sau pana mancarea devine relativ uscata. 3. Adaugati germenii de fasole,amestecand inca 1 min. Adaugati si alunele si amestecati bine. Decorati si serviti fierbinte. Pofta buna! Alternativa: In loc de creveti se poate folosi, la fel de bine, pui, calamar sau tofu. De asemenea, puteti folosi noodlesi la alegere sau orice altfel de paste similare. Alte retete care folosesc pasta de condimente Thai Pad Thai Noodles: |
|||||||||
Tags : condimente thailandeze, noodles, retete thailandeze, |