Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Thailandeze / THAI GREEN CURRY

Condimente Thailandeze - THAI GREEN CURRY

(Kaang Kiew Wan) O fuziune de busuioc aromatic si lemongrass, imbogatita cu crema de cocos, aceasta renumita reteta thailandeza, se cere a fi servita cu carne de pui sau vita. Ideal pentru cei carora le place un pic de chilli.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: bucataria thailandeza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Thai Green Curry - Kaang Kiew Wan (4 portii)
Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Thai Green Curry
      - 1-2 linguri ulei vegetal
      - 350g muschi de vita sau pui dezosat, taiat in bucatele
      - 100g mazare verde sau vanata
      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder (amestecat cu 1½ cani apa sau 330 ml lapte)
      - cateva frunzulite de busuioc dulce, chilli verde sau coriandru pentru ornare (optional)

Mod de preparare:
1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu-mic. Adaugati pasta de condimente thailandeze, Thai Green Curry si amestecati, pe foc, pret de 1 min.
2. Adaugati jumatate din laptele de cocos (sau lapte) si fierbeti pana cand uleiul se ridica deasupra.
3. Adaugati carnea si fierbeti inca 5-8 minute sau pana cand e gata. Adaugati restul laptelui de cocos si mazarea sau vanata. Dati in clocot. Garnisiti si serviti fierbinte cu orez. Pofta buna!


Alte retete care folosesc pasta de condimente Thai Green Curry:

Tags : retete thailandeze, condimente thailandeze, retete curry, retete cu pui, mancare picanta, mancare thailandeza, lapte de cocos