Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Thailandeze / THAI AROMATIC GRILL

Condimente Thailandeze - THAI AROMATIC GRILL

Kai Yang ilustreaza perfect traditia Thailandei de Nord atunci cand vine vorba de cane de pui la gratar. Cu arome puternice de usturoi, lemongrass, turmeric (sofran de India) si alte ierburi si mirodenii locale, acesta este vedeta tarabelor de negustori de pe marginea drumului, a gratarelor din intreaga regiune si totodata una din cele mai populare retete thailandeze. Merge bine si cu porc si peste.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: marinata pentru carne

Detalii: bucataria thailandeza

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos
 
Reteta Thai Aromatic Grill - Kai Yang (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Thai Aromatic Grill

      - 900g carne de pui taiata in bucatele, sau un pui intreg despicat in doua

      - 2 linguri ulei vegetal

 

Mod de preparare:

1. Amestecati carnea cu uleiul si marinata thailandeza, Thai Aromatic Grill.

2. Acoperiti recipientul sau sigilati punga in care doriti sa pastrati continutul si dati la rece pentru cel putin 2h.

 

Pentru Rotisor/Cuptor: Pre-incalziti cuptorul la 190C si rotisati pentru 30-45 min. sau pana e gata. Ungeti carnea de cel putin 2 ori in timpul frigerii cu restul de marinata.

Pentru prajit: Prajiti bine la foc mediu pana cand carnea devine aurie.

 

Sfat: Pentru a fi mai eficient, turnati marinata si carnea intr-o punga ziplock sau o punga normala (pe care o veti innoda la capat dupa ce in prealabil ati scos aerul din ea) si amestecati continutul. Pentru mai multa aroma lasati carnea la marinat, in frigider, peste noapte.Pofta buna!
Alte retete care folosesc pasta de condimente Thai Aromatic Grill:

Tags : retete thailandeze, condimente thailandeze, retete gratar, marinata