Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / TEMPURA BATTER MIX

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - TEMPURA BATTER MIX (Tempura Mix pentru creveti - Lobo Tempura Batter Mix) Tempura, un aluat crocant si usor ca o pana este unul dintre cele mai populare dish-uri Japoneze, utilizat in mod frecvent pentru o varietate ampla de legume si fructe de mare, cu precadere creveti, pregatiti panne.
Secretul pentru ca invelisul crocant sa ramana crocant pentru o perioada indelungata este sa folosim apa foarte rece atunci cand amestecam faina tempura. Si amintiti-va sa nu amestecati mixul pentru foarte mult timp. Know-how-ul Lobo si indelunga experienta culinara, a facut posibil aducerea spre consum a celei mai bune si functionale formule pentru ca totul sa iasa perfect chiar si pentru incepatori.

Pret: 8,70 lei / buc.

Tip produs: tempura mix 150g

Detalii: invelis crocant pentru creveti, peste, fructe de mare sau legume

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : tempura mix, tempura batter mix, faina tempura mix, tempura batter mix, tempura pentru creveti, reteta tempura, reteta japoneza tempura, tempura koreana, invelis crocant pentru creveti, tempura mix pret, pret tempura batter mix