Condimente Chinezesti / SZECHUAN SPICY SPARERIBS

(Marinata chinezeasca pentru costite) Aceasta marinata seducatoare, specifica Chinei de nord, prin bogatia intregului mix de mirodenii aromatice, va transforma costita de porc intr-o calatorie culinara memorabila.
![]() Pret vechi: 9,2 lei / buc. Pret: 7,49 lei / buc. Tip produs: marinata pentru carne Detalii: mancare chinezeasca Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)
|
Reteta Szechuan Spicy Spareribs - Pai Gu Wang (4 portii)Aveti nevoie de: - 1 pachet Asian Home Gourmet Szechuan Spicy Spareribs - 450 g costite de porc, taiate la dimensiunea de 5 cm - 1 lingura sos de soya (optional) - 1-2 linguri ulei vegetal
Mod de preparare: 1. Marinati carnea in pasta de condimente chinezesti, Szechuan Spicy Spareribs, sosul de soya si ulei. Acoperiti si lasati la marinat cel putin 2h. Pentru grill: Coaceti pe grill timp de 25-30 min. Ungeti carnea de cel putin 2 ori cu pasta de condimente ramasa de la marinata. Intoarceti ocazional. Pentru cuptor: Preincalziti cuptorul la 190oC si coaceti timp de 25 – 30 min. sau pana s-a facut bine. Ungeti carnea de cel putin 2 ori cu pasta ramasa de la marinata. Pentru prajit: Prajiti la foc mediu pana s-a facut bine.
Alternativa: Puteti inlocui costitele cu carne dezosata. Sfaturi practice: 1. Puneti carnea intr-o punga de plastic impreuna cu pasta de condimente chinezesti, Szechuan Spicy Spareribs. Inchideti bine punga. Lasati la marinat pentru cel putin 1h. Pentru o aroma mai puternica, lasati la marinat in frigider, peste noapte. 2. Alternativ puteti folosi pasta de condimente la prajeli de legume. Alte retete care folosesc pasta de condimente Szechuan Spicy Spareribs: |
|||||||||
Tags : retete chinezesti, retete sichuan, condimente chinezesti, retete gratar, retete cu porc, marinata, mancare chinezeasca, retete post |