Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Sos soia premium pentru Sushi - KIKKOMAN

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Sos soia premium pentru Sushi - KIKKOMAN (Sos de soia super-premium Kikkoman pentru Sushi) Sosul de soia pentru Sushi are ca particularitati un gust mai sarat si un grad de vascozitate mai redus. Produsul pe care vi-l oferim este un sos de soia pentru Sushi, cu un buchet aromatic robust, specific Bucatariei Nipone.

Pret: 17,49 lei / buc.

Tip produs: sos de soia premium superior (Sushi)

Detalii: un sos sarat si light pentru sushi si stir-fryuri, bucataria japoneza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos de soia pentru sushi, sos de soia kikkoman pret, cumpar sos de soia kikkoman, sos de soia super premium, sos de soia thin, sos de soia in stil japonez, sos de soia japonez, sos de soia pentru reteta sushi, reteta sushi, sushi japonez, sosul de soia perfect pentru sushi