Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Sos de soia pentru sushi KIKKOMAN 500 ml

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Sos de soia pentru sushi KIKKOMAN 500 ml (Sos de soia superior Kikkoman - sarat / pentru Sushi) Fermentat in mod natural, acest sos de soia premium este mai consistent avand o paleta aromatica bogata si o culoare robusta. Este ideal pentru marinate, supe, stir fry-uri si nu in ultimul rand pentru dip-sosuri. In bucataria japoneza acompaniaza in mod special piesele de sushi.

Pret: 39,55 lei / buc.

Tip produs: sos de soia premium kikkoman 500ml

Detalii: sos de soia pentru sushi

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos kikkoman original japonez, sos kikkoman sushi, sos chinezesc, sos superior de soia, sos de soia superior, sos de soia chinezesc, deep pentru carne, marinata soia, mancare, mancare chinezeasca, soia pentru peste, peste cu sos de soia, porc cu sos de soia, vita cu sos de soia