Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Sos de soia cu ciuperci chinezesti

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Sos de soia cu ciuperci chinezesti (Sos de soia cu ciuperci chinezesti) Obtinut printr-un proces de fermentare naturala, acest sos de soia premium este foarte consistent dispunand de o culoare robusta si o paleta aromatica distincta, imprimata mai ales de aroma de ciuperci chinezesti.  Este ideal pentru marinate, supe, stir fry-uri si nu in ultimul rand pentru dip-sosuri.

Pret vechi: 9,82 lei / buc.

Pret: 8,49 lei / buc.

Tip produs: sos de soia cu ciuperci (150ml)

Detalii: mancare chinezeasca (asiatica)

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos de soia cu ciuperci, mancare chinezeasca, mancare, sos pentru mancare, sos pentru paste, sos de soia pentru paste, sos pentru pui, sos chinezesc, sos chinezesc pentru pui, sos chinezesc pentru supa, sos de ciuperci