Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / SOS DE CHILLI DULCE THAILANDEZ

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - SOS DE CHILLI DULCE THAILANDEZ (Sos chilli dulce pentru pachetele de primavara - Thai sweet chilli sauce) Sosul de chilli dulce thailandez, este unul din elementele de baza in bucatariile Asiei, intrand in special in componenta antreurilor: snacks-uri, pachetele de primavara (spring rolls), diverse combinatii si legume. Cu toate acestea sosul de chilli dulce este folsit cu succes si in feluri principale de mancare, de la stir fryuri, fructe de mare, mancaruri la abur sau grill si pana la diverse feluri de paste sau deserturi. (100% NATURAL, fara aditivi, conservanti sau coloranti artificiali)

Pret: 11,50 lei / buc.

Tip produs: sos chilli dulce 250ml

Detalii: sos chilli dulce pentru pachetele de primavara, fructe de mare, pui

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos chilli dulce, sos thai sweet chilli, sos de chilli thailandez, sos thailandez pentru pachetele de primavara, sos thai chilli sauce, sos dulce cu chilli, sos thai, spring rolls cu sos chilli, sos dulce pentru mancare, reteta cu sos chilli dulce