Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Singaporeze / SINGAPORE LAKSA

Condimente Singaporeze - SINGAPORE LAKSA

O favorita locala in Singapore, Laksa, combina nuca de cocos si mirodeniile chinezesti, malay si indiene, facand din noodlesii (taieteii) cu curry, un fel de mancare autentic, potrivit pentru orice perioada a anului. Aceasta supa versatila se combina perfect cu pui, creveti, tofu sau legume. Pentru noodles (taietei), folositi noodles Hokkien, Shirataki sau fidea de orez (bee hoon), sau combinati-le si adaugati chilli-sambal pentru un extra gust.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: Pasta de condimente pentru noodles

Detalii: bucataria singaporeza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles (4 portii)

Aveti nevoie de:


-1 pachet Asian Home Gourmet Singapore Laksa

-250g tacamuri de pui (spate)

-440ml (2 cani) apa

-50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder amestecate cu 1.5 cani (330ml) apa; sau 330ml lapte de cocos

-2 linguri ulei vegetal

-125g spaghete, taitei de orez sau noodlesi cu ou, gatite dupa instructiunile de pe ambalaj -100g germeni de fasole



Mod de preparare:

1. Adaugati carnea de pui in apa, dupa ce a inceput sa fiarba. Acoperiti si lasati la fiert pentru 20 min. (Strecurati si pastrati zeama).Dezosati si maruntiti carnea.

2. Incingeti uleiul intr-o cratita si adaugati pasta de condimente singaporeze, Singapore Laksa. Amestecati, pe foc, pana simtiti aroma pronuntata.

3. Adaugati laptele de cocos si supa de pui, amestecati bine si dati in clocot. Fierbeti la foc mic pentru 10 min.

4.Turnati totul peste noodlesi. Garnisiti cu germeni de fasole si fasii de pui. Pofta buna!


Alte retete care folosesc pasta de condimente Singapore Laksa:

Tags : retete Singapore, condimente Singapore, noodles, retete preferate, mancare Singapore, lapte de cocos, retete fructe de mare