Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Singaporeze / SINGAPORE HAINANESE CHICKEN RICE

Condimente Singaporeze - SINGAPORE HAINANESE CHICKEN RICE

Un clasic al bucatariei singaporeze, aceasta reteta este gatita cu un strop de usturoi, arpagic si ghimbir ce confera orezului o mireasma nemaipomenita. Este servit exclusiv cu sos de chilli si sos de soya (tamari soy).


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru orez

Detalii: bucataria singaporeza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 
Reteta Singapore Hainanese Chicken Rice (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Singapore Hainanese Chicken Rice

      - 450g spate de pui fara os sau pulpe de pui dezosate

      - 380ml (1 si 3/4 cani) apa

      - 250g (1 si ½ cani) orez nefiert

      - sos de soya si ulei de susan pentru asezonat (optional)

 

Pentru aparatul special de gatit orez :

1. Puneti orezul, apa si pasta de condimente singaporeze, Singapore Hainanese Chicken Rice, in vas. Amestecati bine.

2. Asezati carnea de pui peste amestecul de orez. Setati-l pentru gatit.

3. Dupa ce s-a facut lasati 10 min. inainte sa serviti.

 

Pentru gatit pe plita:
1. Dati in clocot 730ml (3 si ⅓ cani) apa intr-o cratita. Adaugati 450g carne de pui; acoperiti si lasati sa inabuseasca pana e gata. Scoateti carnea de pui si taiati-o in bucatele. Asezonati-o dupa gust si puneti deoparte. Pastrati 500ml din zeama in care a fiert.
2. Intr-o cratita amestecati orezul cu zeama si pasta de condimente singaporeze, Singapore Hainanese Chicken Rice. Dati in clocot si amestecati o data. Reduceti focul; acoperiti si lasati pe foc pentru inca 12 min. sau pana e gata. Luati de pe foc si mai lasati 10 min. inainte sa serviti. Pofta buna!


Alte retete care folosesc pasta de condimente Singapore Hainanese Chicken Rice:

Tags : retete Singapore, condimente Singapore, retete orez, retete preferate, mancare Singapore