Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Piper Sichuan - Piper Chinezesc (50g)

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Piper Sichuan - Piper Chinezesc (50g) (Piper Sichuan - Piper Chinezesc) Atunci cand spunem Piper Sichuan, spunem China, spunem retrogust picant si foarte aromat. Este daca nu primul, atunci unul dintre cele dintai ingrediente despre care ne amintim atunci cand ne gandim la mincarea chinezeasca. In comparatie cu celelalte varietati de piper, negru sau alb, ceva mai iuti si cu gust intepator, Piperul Sichuan are o aroma unica cu tonuri de citrice care induce o strare de amorteala discreta a paplilelor gustative.

Pret: 9,45 lei / buc.

Tip produs: piper sichuan premium 50g

Detalii: piper sichuan bucataria asiatica, specific Chinei , folosit pentru diverse asezonari

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : piper sichuan, piper chinezesc, piper sichuan 50g pret, piper sichuan online, unde gaesc piper sichuan, piper chinezesc pret, piper rosu chinezesc, reteta piper sichuan, piper de sichuan, piper sisuan, cum se foloseste piperul chinezesc sichuan, piper pret, se asezoneaza cu piper sichuan, piper chinezesc sicuan pentru mancare, piperul sicuan pret, la ce mancare se foloseste piperul sichuan chinezesc, pret online piper sichuan, piper de sichuan pret