Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Pasta Black Bean & Crispy Chilli - LAO GAN MA

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Pasta Black Bean & Crispy Chilli - LAO GAN MA (Pasta Black Bean & Chilli - Lao Gan Ma) Pasta cu fasole neagra si chilli este una dintre cele mai raspandite condimentatii de baza pentru mancarurile traditionale chinezesti care se doresc a fi cel putin picante. Lao Gan Ma este un brand etnic specific Chinei, mai putin cunoscut in Europa, care ofera cu adevarat o experienta culinara autentic chinezeasca.

Pret: 17,49 lei / buc.

Tip produs: sos iute cu fasole neagra (210g)

Detalii: retete chinezesti picante cu fasole neagra si chilli crocant

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : pasta fasole neagra, pasta black bean si chilli, pasta lao gan ma, pasta iute chinezeasca, pasta black bean pentru mancare chinezeasca picanta, lao gan ma pret, pasta iute lao gan ma, pasta de chilli si fasole negra fermentata.