Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / OTET CHINEZESC DIN OREZ

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - OTET CHINEZESC DIN OREZ (Otet chinezesc din orez FARA CONSERVANTI) Dat fiind importanta orezului in cultura chineza - intrebandu-ne daca bolul de orez servit de fiecare persoana e semn de salut in sudul Chinei - nu e surprinzator faptul ca chinezii produc otetul din orez de peste 3000 de ani. Otetul din orez este folosit in absolut toate bucatariile Asiei in tot felul de mancaruri specifice incepand cu supe si stir fryuri si pana la sosuri pentru deep in combinatie cu alte ierburi si mirodenii sau sosuri de peste. (100% natural)

Pret: 12,49 lei / buc.

Tip produs: otet chinezesc din orez (300ml)

Detalii: otet pentru mancare chinezeasca, otet pentru sushi, otet din orez

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : otet chinezesc din orez, otet de orez, otet din orez, otet din orez pentru salata, la ce foloseste otetul din orez, pret otet din orez, otet chinezesc pentru marinate, otet chinezesc pentru salate, otet pentru sushi