Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / NUCI KEMIRI INDONEZIA - CANDLE NUTS (100g)

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - NUCI KEMIRI INDONEZIA - CANDLE NUTS (100g) (Nuci Kemiri - Candle Nuts Indonesia) Nucile Kemiri sunt folosite cu precadere in bucatariile Indoneziana si Malaeziana, zdrobite sau macinate si asezonate cu diverse mirodenii. Popularitatea nucilor Kemiri in America de Sud si insulele din Pacific este legendara mai ales pentru proprietatile unice pe care le au. Reduc apetitul, absorbtia de colesterol, trigliceride si dizolva extrem de rapid depozitele de grasime.

*Nota: Acest produs trebuie incalzit (gatite, fierte, prajite in baie de ulei) suficient de mult inainte de consum.

Pret: 18,64 lei / buc.

Tip produs: nuci kemiri indoneziene 100g

Detalii: bucataria indoneziana, diverse diete cu aport caloric redus

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : nuci kemiri, candle nuts, nuci kemiri pret, nuci kemiri dieta slabit, nuci kemiri folosite in ditete pentru slabit, nuci kemiri online, nuci kemiri pentru mancaruri asiatice, nuci kemiri zdrobite, de unde cumpar nuci kemiri, nucile kemiri pentru dieta, mod preparare nuci kemiri, la ce folosesc nucile kemiri