Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Koreene / KOREAN HOT PEPPER STIR FRY

Condimente Koreene - KOREAN HOT PEPPER STIR FRY

Pasta de ardei iute, Gochujang, folosita intensiv in mancarurile Koreene, imprima caracatitei, calamarului sau carnii prajite un gust dulce-picant exceptional. Ca alternativa vegetariana, se poate servi in combinatie cu Bibimbap, un bol de orez amestecat cu legume.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: condimente pentru mancaruri prajite

Detalii: bucataria coreeana

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

 
Reteta Korean Hot Pepper Stir Fry - Gochujang (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Korean Hot Pepper Stir Fry

      - 350g fructe de mare ( caracatita, calamar, scoici etc.) taiate in bucatele

      - 100g ceapa, taiata in bucati mari

      - 1 morcov (60g), 1 ardei gras si telina feliate marunt

      - 3-4 linguri ulei vegetal

      - 2 linguri sos de soya

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o tigaie teflonata sau o tigaie Wok la foc mare. Adaugati ceapa, morcovul, ardeiul si telina; amestecati pe foc pret de 3-4 min. Adaugati sosul de soya si gatiti pentru inca 1 min.

2. Adaugati fructele de mare; amestecati pe foc pentru 2 min.

3. Adaugati pasta de mirodenii coreene, Korean Hot Pepper Stir Fry; amestecati pe foc timp de 3 min sau pana este gata. Serviti fierbinte, cu orez. Pofta buna!


Sfat: Pentru o reteta mai dichisita, la primul pas, trageti la wok, pe foc mare, telina, morcovul si jumatate din ardeiul gras pret de 2-3 minute timp in care adaugati in 2 reprize o lingura de sos de peste si presarati jumatate de lingurita de patrunjel uscat. Mai prajiti 1 min, timp in care adaugati sosul de soya. Dati mai apoi deoparte totul si prajiti separat restul de ardei gras si ceapa 1-2 min dupa care urmati pasii 2 si 3. Pe final adaugati legumele prajite din prima etapa a retetei si mai amestecati jumatate de min. Pofta buna!



Tags : retete coreene, condimente coreene, mancare picanta, retete fructe de mare, mancare coreeana