Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / KIKKOMAN SOS DE SOIA FARA GLUTEN

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - KIKKOMAN SOS DE SOIA FARA GLUTEN (Sos de soia fara gluten - Kikkoman) Kikkoman fara gluten reprezinta alternativa celor pentru care glutenul reprezinta un impediment in a savura mancarurile servite / gatite cu sos de soia. Aceeasi aroma inconfundabila, lipsita de gluten face din acest sos de soia un produs extrem de versatil.

Pret: 27,99 lei / buc.

Tip produs: sos de soia japonez fara gluten 250ml

Detalii: sos de soia fara glutent pentru sushi si alte retete

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : sos de soia fara gluten, kikkoman fara gluten, sos de soia fara gluten, sos de soia japonez fara glutent, sos de soia sarat, fara gluten pret, sos de soia fara gluten pret kikkoman, sos de soia kikkoman japonez pentru sushi fara gluten, unde gasesc sos de soia fara gluten, sosul kikkoman fara gluten, sos de soia japonez online, reteta sos de soia fara gluten, de ce sa folosim sosul de soia fara gluten, sos de soia pentru intoleranta gluten, kikkoman fara gluten pentru sushi