Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Japoneze / JAPANESE CURRY

Condimente Japoneze - JAPANESE CURRY

Curry-ul japonez, este una din cele mai populare mancaruri in Japonia si este cunoscut sub denumirea de orez cu curry. Variaza de la dulce, la picant si foarte picant si se gateste cu cartof, morcov, ceapa  si carne. Poate fi servit, de asemenea, cu paine sau noodles (taietei).


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare japoneza

Disponibilitate: stoc epuizat (plaseaza precomanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 55,48 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Japanese Curry (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Japanese Curry

      - 200g carne de pui sau vita, taiata in bucatele

      - 1 lingura ulei vegetal

      - 100g ceapa, taiata felii

      - 250g cartof, taiat bucatele

      - 100g morcov, taiat bucatele

      - 2 cani (440ml) apa

      - 2 linguri faina de grau sau porumb

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu. Adaugati ceapa si carnea; amestecati pe foc pret de 1 min.

2. Adaugati apa, pasta de condimente japoneze, Japanese Curry, cartofii si morcovul.

3. Dati in clocot si lasati sa fiarba neacoperit, la foc mediu, pentru 15 min. Amestecati ocazional.

4. Amestecati 2 linguri de apa cu faina de grau sau porumb si adaugati peste mancare amestecand. Mai lasati pe foc pret de 5 min. Sau pana e gata. Serviti fierbinte, cu orez. Pofta buna!



Tags : retete japoneze, condimente japoneze, retete curry, mancare picanta, retete cu pui, mancare japoneza