Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indoneziene / INDONESIAN RENDANG CURRY

Condimente Indoneziene - INDONESIAN RENDANG CURRY

(Gulai)  Un amestec uscat de curry picant, cu gust intens, specific Indoneziei,  crema de nuca de cocos si mirodenii aromatice, ideal pentru cei carora le place un strop de chilli. Traditional este servit cu carne de vita dar merge excelent si cu pui sau miel. Gatita pe indelete, la foc mic, aceasta mancare iti lasa gura apa. Ca alternativa vegetariana, inlocuiti carnea cu legume la alegere.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare indoneziana

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

 
Reteta Indonesian Rendang Curry - Gulai (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indonesian Rendang Curry

      - 2 linguri ulei vegetal

      - 450g carne de pui, miel sau vita, taiata cubulete

      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder (amestecate cu 2 cani (440ml) apa) sau 2 cani (440ml) lapte de cocos sau lapte.

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu. Adaugati pasta de condimente indoneziene, Indonesian Rendang Curry si amestecati, pe foc, pret de 30 sec.

2. Adaugati carnea si amestecati pe foc pentru 2 minute. Reduceti focul, adaugati laptele de cocos, acoperiti si lasati sa fiarba pentru inca 30 min.

3. Mai lasati sa fiarba inca 20 min., neacoperit, sau pana cand carnea se fragezeste si sosul aproape uscat.Amestecati ocazional pentru a evita sa se arda. Adjustati timpii de gatit corespunzator. Serviti fierbinte, cu orez. Pofta buna!

 

Alternativa: Daca preferati mai mult sos, adaugati cu 1 cani(220ml), mai mult lapte de cocos sau lapte. Pentru o varianta vegetariana, adaugati legume la alegere. Adjustati timpii de gatit corespunzator.


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indonesian Rendang Curry:

Tags : retete indoneziene, condimente indoneziene, retete curry, retete cu pui, mancare picanta, mancare indoneziana