Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indoneziene / INDONESIAN MEE GORENG

Condimente Indoneziene - INDONESIAN MEE GORENG

Mee Goreng este traducerea in Bahasa Indoneziana pentru "taietei prajiti". In acest caz noodlesii (teieteii) sunt fierti intr-un sos de tomate dulce-picant, care are in combinatie si un strop de chilli, element ce ii confera unicitate. Fiind una din mancarurile favorite ale Indoneziei, Mee Goreng, se prepara in stil traditional folosind exclusiv taietei cu ou, Hokkien. Cu toate acestea, se poate prepara cu orice fel de noodles, chiar si cu instant-noodles pentru o mancare rapida.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: Pasta de condimente pentru noodles

Detalii: mancare indoneziana

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

 
Reteta Indonesian Mee Goreng - Sambal Stir Fry Noodles (3 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet de Asian Home Gourmet Indonesian Mee Goreng

      - 3 linguri ulei vegetal

      - 1 ceapa mare, taiata felii

      - 250g fructe de mare

      - 150g noodlesi uscati de orez, noddlesi cu ou (pentru a inmuia si mai tare noodlesii urmariti instructiunile de pe ambalaj) sau spaghete fierte

      - 2 rosii, taiate in 4

      - 1-2 oua batute.

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o tigaie Wok (Teflon) sau orice alta tigaie cu teflon la foc mediu spre mare. Adaugati ceapa si fructele de mare si amestecati, pe foc, pret de 2 min.

2. Adaugati noodlesii sau spaghetele fierte si pasta de mirodenii indoneziene, Indonesian Mee Goreng. Amestecati pentru inca 2 min. Impingeti tot continutul intr-o parte a tigaii.

3. Adaugati ouale si gatiti pentru inca 1 min., amestecand in noodlesi. Adaugati rosiile si amestecati inca 1 min. Decorati si serviti fierbinte. Pofta buna!

 

Alternativa: In loc de fructe de mare puteti folosi cu incredere, pui tocat(maruntit), miel sau vita.



Tags : retete indoneziene, condimente indoneziene, noodles, retete preferate, retete fructe de mare