Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN VINDALOO CURRY

Condimente Indiene - INDIAN VINDALOO CURRY

Goanii, asa cum sunt numiti locuitorii din statul Goa, de pe coasta de vest a Indiei, au preluat ceea ce era initial o reteta Portugheza, transformand-o intr-un fabulos curry picant-aromat, care in prezent reprezinta o particularitate a culturii culinare din Goa. Compus dintr-un amestec echilibrat de chilli rosu, usturoi si otet, se potriveste de minune cu carnea de vita sau miel.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 14,98 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Vindaloo Curry (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Vindaloo Curry

      - 450g carne de pui, fara os, taiata in bucatele

      - 1 lingura ulei vegetal

      - 1 ceapa mare tocata marunt

      - 110ml(½ cani) piure de rosii sau rosii tocate

      - 75ml (⅓ cani) apa.

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu.Adaugati ceapa si pasta de condimente indiene, Indian Vindaloo Curry si amestecati pe foc pret de 2 min.

2. Adaugati carnea;amestecati pe foc pentru 3 min. Adaugati piureul de rosii sau rosiile tocate si apa. Dati in clocot.

3. Reduceti focul la mic, acoperiti si lasati sa fiarba inca 15 min. sau pana e gata. Amestecati ocazional. Serviti fierbinte cu orez sau paine Naan. Pofta buna!

 

Alternativa: In loc de pui, puteti folosi cu incredere si alt tip de carne, fructe de mare sau peste.Adjustati timpii de preparare in functie de tipul de carne.Pentru un gust mai bogat, adaugati si 2 linguri de crema de cocos inainte sa serviti.


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indian Vindaloo Curry:

Tags : retete indiene, condimente indiene, retete curry, mancare indiana, mancare picanta, retete cu pui