Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN TANDOORI TIKKA

Condimente Indiene - INDIAN TANDOORI TIKKA

In Nordul Indiei, cina incepe, de obicei, cu diferite tipuri de carne marinata. De exemplu, dupa ce a fost marinata bine, prepelita este pregatita intr-un cuptor traditional de lut (Tandoor), tocmai pentru a obtine o carne cu mult  mai suculenta, care pastreaza toate acele minunate arome. Cu toate acestea, puteti obtine rezultate excelente folosind cuptorul sau gratarul dumneavoastra.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: marinata pentru carne

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 14,98 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Tandoori Tikka (4 portii)

Aveti nevoie de:
      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Tandoori Tikka

      - 450g carne de pui sau miel dezosata si fara piele

      - 55ml -110ml (¼ - ½ cani) iaurt, amestecat bine

      - unt pentru uns carnea.

 

Mod de preparare:

1. Amestecati carnea cu marinata indiana, Indian Tandoori Tikka si iaurtul.Acoperiti si lasati la rece pentru cel putin o ora.

2. Aranjati carnea pe tepuse de lemn sau metal.

3. Pentru gratar cu jar sau electric: Prajiti pe gratar pret de 8-10 min.In tot acest timp, stropiti de cel putin doua ori cu unt topit si marinata ramasa. Intoarceti-le ocazional.  Pofta buna!

 

Alternativa: Pentru a obtine o culoare mai deschisa, puteti adauga paprika sau sofran. Daca alegeti sa folositi bucati mari de pui lasati la marinat peste noapte si prajiti-le timp de 30-40 min la 190ºC.


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indian Tandoori Tikka:

Tags : retete indiene, condimente indiene, tandoori, retete cu pui, retete gratar, mancare indiana