Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN MEAT CURRY

Condimente Indiene - INDIAN MEAT CURRY

(Rogan Josh) In nordul Indiei, masala aromatic este un amestec de condimente preferat pentru aromele apetisante pe care le imprima carnii cum ar fi aceea de miel. Rogan Josh, initial o reteta Mughal, renumita prin diversitatea mixului de condimente, este una din cele mai faimoase mancaruri din bucataria Kashmiri. Cat mai autentica in combinatie cu carne de miel, aceasta pasta de curry merge excelent si cu carne de vita, capra sau chiar curcan. Pentru o experienta culinara, autentic Indiana, serviti alaturi de orez biryani sau basmati.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: stoc epuizat (plaseaza precomanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 14,98 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Meat Curry - Rogan Josh (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Meat Curry

      - 3 linguri ulei vegetal

      - 2 cepe mari, taiate felii

      - 350g carne de miel, taiata in bucatele

      - 110ml iaurt, batut sau lapte

      - 440ml (2 cani) apa

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mic-mediu. Adaugati ceapa si amestecati pe foc pana se inmoaie.

2. Adaugati carnea si pasta de condimente indiene, Indian Meat Curry; amestecati pe foc pentru 5 min. Reduceti focul la mic, adaugati iaurtul si apa si dati in clocot.

3. Acoperiti si fierbeti timp de 30 min. Mai lasati la fiert inca 15 min., la foc mic sau pana carnea este frageda si sosul s-a ingrosat. Amestecati ocazional. Pofta buna!

 

Alternativa:

a) Daca preferati mai mult sos, adaugati cu ½ cani(110ml) mai multa apa, iaurt sau lapte si gatiti pana cand se face carnea.

b) Pentru un curry mai bogat, puteti sa adaugati si 3 linguri de piure de rosii. Carnea de vita sau pui, linte sau legume, pot inlocui cu succes carnea de miel.



Tags : retete indiene, condimente indiene, retete cu pui, retete curry, mancare picanta, retete cu miel