Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN KORMA CURRY

Condimente Indiene - INDIAN KORMA CURRY

Korma Curry, o reteta veche care provine din nordul Indiei, se caracterizeaza, mai ales, printr-o puternica influenta Moghul. Acest curry dulce-picant, cu sos subtire, poate fi imbogatit cu smantana, iaurt cremos si migdale pentru a obtine un gust bogat si delicios.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 14,98 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Korma Curry (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Korma Curry

      - 450g carne de pui, fara os, taiata in bucatele

      - 1 lingura ulei vegetal

      - 1 ceapa mare, tocata marunt

      - 220ml (1 cani) apa

      - 2 linguri smantana, crema de cocos sau iaurt

      - 2 linguri fulgi de migdale sau nucsoara (mahon) pt decorat.

 

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o cratita teflonata la foc mediu. Adaugati ceapa si pasta de condimente indiene, Indian Korma Curry; amestecati pe foc pentru 2 min.

2. Adaugati carnea si amestecati, pe foc pentu inca 3 min. Adaugati apa si dati in clocot.

3. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic pret de 15 min. sau pana e gata. Amestecati ocazional.

4. Luati de pe foc si adaugati smantana sau iaurtul inainte de servire. Decorati si serviti fierbinte. Pofta buna!

 

Alternativa:

Puteti folosi si alt tip de carne, peste, fructe de mare sau legume in loc de pui. Adjustati timpii de gatit dupa tipul de ingredient folosit.


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indian Korma Curry:

Tags : retete indiene, condimente indiene, retete cu pui, retete curry, mancare indiana