Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN CHICKEN CURRY

Condimente Indiene - INDIAN CHICKEN CURRY

(Madras curry) Localizat in Golful Bengalez, Madrasul (astazi cunoscut sub numele de Chennai) este binecunscut pentru traditiile sale culinare. Aceasta pasta de curry, specifica zonei, se distinge prin continutul echilibrat de ierburi si mirodenii, imbogatit de schinduful si chilly-ul dulce, care se impletesc pentru a da bogatie paletei de arome. Minunata reteta se potriveste de minune cu pui, miel sau legume cum ar fi dovlecelul si cartofii.

Pentru o experienta culinara, autentic indiana, serviti alaturi de orez biryani sau orez basmati fiert cu praf de curry.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru curry

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos

Recomandare:
+     

Pret: 16,69 lei / set.

Nr. seturi
Adauga in cos
 
Reteta Indian Chicken Curry - Madras Curry (4 portii)

Aveti nevoie de:

      - 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Chicken Curry

      - 3 linguri ulei vegetal

      - 1 ceapa mare, taiata felii

      - 2 cartofi taiati cubulete

      - 350g carne de pui, taiata in bucatele

      - 50g Asian Home Gourmet Coconut Cream Powder (amestecate cu 440 ml apa); sau 440 ml lapte de cocos sau lapte

 

Mod de preparare:  

1. Incingeti uleiul intr-o cratita de teflon la foc mediu-mic. Adaugati pasta de mirodenii indiene, Indian Chicken Curry, si amestecati jumatate de min.

2. Adugati ceapa, carnea de pui si cartofii; amstecati pe foc pret de 3 min. Reduceti focul la mic; adaugati laptele de cocos si dati in clocot.

3. Acoperiti si lasati la inabusit pentru 30 de min. sau pana cand se inmoaie carnea. Amestecati ocazional. Pofta buna!

 

Alternativa: In loc de pui, puteti folosi carne de vita. Pentru un curry gourmet adaugati 3 linguri de piure de rosii (rosii tocate marunt).


Alte retete care folosesc pasta de condimente Indian Chicken Curry:

Tags : retete indiene, condimente indiene, retete cu pui, retete curry, mancare indiana, lapte de cocos