Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

Condimente Indiene / INDIAN BIRYANI RICE

Condimente Indiene - INDIAN BIRYANI RICE   O masa traditional indiana include mereu si o portie de orez, care sa acompanieze sosurile de curry. Reteta poate fi gatita atat cu carne (vita sau miel) cat si cu legume, pentru varianta vegetariana.


Pret vechi: 9,2 lei / buc.

Pret: 7,49 lei / buc.

Tip produs: pasta de condimente pentru orez

Detalii: mancare indiana

Disponibilitate: stoc epuizat (plaseaza precomanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

 
Reteta Indian Biryani Rice (4 portii)

Aveti nevoie de:

- 1 pachet Asian Home Gourmet Indian Biryani Rice
- 250 grame (1 +1/4 cana) orez crud (daca utilizati orez Basmati, umeziti-l 30 de minute inainte de preparare(coacere, fierbere)
- 250 grame de piept de pui, taiat in bucatele
- 1/4 de cana (55cl) de iaurt                      
- 1 -2 cani (385-440 ml) apa
- 1 lingura de ulei vegetal sau de unt
- 85 grame stafide si  alune sau foi de menta pentru ornament

 

Mod de preparare:

1. Puneti la marinat carnea impreuna cu pasta de condimente Indian Biryani Rice si iaurtul timp de 15 minute. Incalziti untul sau uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Adaugati carnea si amestecati pe foc timp de 3 minute, dupa care dati deoparte.
2. Fierbeti orezul in apa. Asezati carnea in mijlocul orezului . Acoperiti si lasati sa fiarba la foc  mic timp de 15 minute. Amestecati si luati de pe foc. Lasati 10 min sa se aseze.
3. Ornati si serviti. Pofta buna!



Tags : retete indiene, condimente indiene, retete orez, biryani, mancare indiana, retete preferate