Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Fulgi de chili cu Glass Catfish afumat

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Fulgi de chili cu Glass Catfish afumat (Fulgi de chilli cu Somn de sticla afumat Mae Pranom) Pasta sau fulgii de chili thai Sawan sunt produse special concepute pentru a conferi note picante, pana la iuti, oricarui dish, fie ca vorbim despre retete simple sau ceva mai pretentioase. Particularitatea fulgilor de chili Sawan este aceea ca in deosebire de alte produse, pastreaza intacte celelate arome. Este folosita cu precadere in asezonarea supelor si a disurilor cu o baza de sos. (Discount 10%)

Pret vechi: 14,69 lei / buc.

Pret: 13,22 lei / buc.

Tip produs: fulgi de chili Sawan thai (67g)

Detalii: Fulgi de chili pentru asezonat supe, mancaruri thai

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos

 

Tags : fulgi de chili Mae Pranom, pasta de chili tailandeza, pasta de chili Mae Pranom, fulgi de chilli, fulgi de chili cu somn de sticla afumat, fulgi de chili pentru asezonare, adaugati fulgii de chili, cu fulgi de chili, somn de sticla afumat, fulgi de chili in bucatarie, reteta cu fulgi de chili, fulgi de chili reteta, pret fulgi de chili, mancare tailandeza cu fulgi de chili, fulgi de chili thai