Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

ACCESORII, CADOURI SI ALTE PRODUSE / Forma Sushi Maki (Matrita) - Petite

ACCESORII, CADOURI SI ALTE PRODUSE - Forma Sushi Maki (Matrita) - Petite Forma Sushi - Matrita Sushi - Sushi japonez . Excelenta atat pentru incepatori intr-ale sushi-ului cat si pentru avansati atunci cand pur si simplu, din varii motive nu doresc sa foloseasca Sushi Mat-ul (roller sushi). In comparatie cu sushi matt-ul, matrita pentru facut sushi, poate reduce considerabil atat timpul de creatie a pieselor, cat si complexitatea procesului. Pentru a folosi forma de montat sushi, tot ce trebuie sa faci este sa asesti o bucata de folie alimentara pe matrita desfacuta, dupa care poti adauga linistit orezul si restul ingredientelor. La final tragi o latura a foliei peste compozitie si inchizi capacul. Rezultatul? Forme perfecte in cateva minute. Pe finalul descrierii ar mai fi o observatie, pe cat de buna si folositoare este aceasta matrita de facut sushi, ea vine totusi cu cateva limitari -in sensul ca nu face sushi decat daca aveti si ingrediente. Am dori pe aceasta cale sa mentionam ca acestea nu sunt incluse in pret.

Pret vechi: 53,90 lei / buc.

Pret: 47,99 lei / buc.

Tip produs: forma pentru preparat sushi Maki

Detalii: forma sushi bucataria japoneza

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : forma sushi, matrita sushi, forma sushi pret, forma pentru sushi online, forma pentru pregatit sushi, forma clasica sushi, zen sushi, sushiko, sushimania, roller sushi, forma sushi pentru profesionisti, forma sushi japoneza