Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Dashi Kombu pentru supa Japoneza - Shimaya

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Dashi Kombu pentru supa Japoneza - Shimaya (Dashi Kombu - Condiment de baza pentru supa Japoneza) Dashi reprezinta una dintre condimentatiile de baza ale bucatariei Japoneze. Variantele de baza a mixurilor Dashi sunt Dashi Bonito, varianta cu ton deshidratat folosita in special la stock-uri baza pentru carne si legume si Dashi Kombu, mix ce are la baza alge Kombu deshidratate.

Pret vechi: 27,99 lei / buc.

Pret: 24,39 lei / buc.

Tip produs: condimentatie japoneza Dashi cu alge 42g

Detalii: condiment de baza pentru supele japoneze

Disponibilitate: stoc epuizat momentan

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : dashi kombu, dashi cu alge marine, dashi cu alge japoneze maronii, dashi cu alge kombu japoneze, stock dashi pentru baza, alge japoneze kombu, asezonare dashi, unde gasesc dashi kombu, dashi kombu pentru supa, mix dashi, dashi kombu mix, dashi kombu pret, dashi kombu online, cum se foloseste dashi kombu