Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Dashi Bonito pentru supa Japoneza - Shimaya

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Dashi Bonito pentru supa Japoneza - Shimaya (Dashi Bonito - Condiment pentru supa Japoneza) Dashi reprezinta una dintre condimentatiile de baza ale bucatariei Japoneze. Variantele de baza a mixurilor Dashi sunt Dashi Bonito, varianta cu ton deshidratat folosita in special la stock-uri baza pentru carne si legume si Dashi Kombu, mix ce are la baza alge Kombu deshidratate.

Pret: 24,99 lei / buc.

Tip produs: condimentatie japoneza Dashi cu ton 42g

Detalii: condiment de baza pentru supele japoneze

Disponibilitate: stoc epuizat (plaseaza precomanda)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : condiment dashi, dashi bonito, dashi pret, supa cu dashi aroma de ton, tuna flavour dashi, dashi cu ton, dashi bonito cu ton, condiment de baza pentru supe japoneze dashii, de unde cumpar dashi, unde gasesc dashi, reteta dashi, reteta japoneza cu dashi, dashi cu ton, dashi japonez de vanzare, cumpar dashi japonez, dashi pentru mancare, dashi mancare japoneza, stock de dashi.