Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / Condiment Chinezesc cu 5 arome - BIO

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - Condiment Chinezesc cu 5 arome - BIO ( Condiment Chinezesc cu 5 Arome ) Reprezentand o mixtura unica provenita din Bucataria Chineza, mai exact din cea Cantoneza, condimentul cu 5 arome se bucura de popularitate atat in intreaga Asie cat si in lume. Una din cele mai interesante particularitati este faptul ca formula amestecului celor 5 arome are la baza filosofia chineza referitoare la echilibrul Yin si Yang. Condimentul cu 5 arome este folosit in majoritatea retetelor asiatice, cu precadere la prepararea sosurilor, stir fryurilor, marinatelor pentru carne si a supelor.
Lobo Condiment cu 5 Arome este un produs de top, 100% BIO, fara coloranti, MSG sau conservanti!

Pret: 14,40 lei / buc.

Tip produs: condiment chinezesc cu 5 arome 65g

Detalii: condiment chinezesc cu 5 arome, retete chinezesti, asiatice

Disponibilitate: in stoc (livrare in 48h)

Nr. bucati
Adauga in cos
 

Tags : 5 arome, condiment cu 5 arome, condiment chinezesc 5 arome, condiment 7 arome, 5 condimente chinezesti, condimente pentru supa, condiment pentru stir fry, condiment chinezesc, condiment cinci arome, condiment chinezesc cu cinci arome.