Asian Home Gourmet - Mix de condimente asiatice autentice

Gama de produse

Va invitam si pe

Retete asiatice - Prezentari video Va asteptam pe Facebook Ne gasiti si pe YouTube
Produse in cos
0

Valoare Lei
0,00

Reteta lunii

Reteta asiatica - oferta lunara - Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Curry cu cartofi si piersici (4 portii)

Newsletter

Abonati-va pentru a primi ultimele noutati, informatii despre cele mai noi produse si promotii de la Asian Home Gourmet.
Asian Home Gourmet si sigla sa sunt marci inregistrate ale companiei Cerebos Pacific Limited (CPL) si sunt reproduse pe acest web site cu permisiunea proprietarului. Toate drepturile rezervate de catre CPL. Acest site nu este administrat sau operat de CPL.

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE / CIUPERCI CHINEZESTI URECHI DE LEMN

SOSURI SI INGREDIENTE ASIATICE - CIUPERCI CHINEZESTI URECHI DE LEMN (Ciuperci urechi de lemn) Printre cele mai cunoscute ingrediente din bucataria chinezeasca, ciupercile urechi-de-lemn sunt excelente atat pentru stir-fry cat si pentru supe. Sunt un ingredient folosit adesea impreuna cu carnea de porc sau pui, dar se potrivesc de minune cu orice tip de carne sau in amestec cu diverse legume. De obicei, sunt comercializate uscate si necesita inmuiere in apa inainte de a fi gatite.

Pret: 9,50 lei / buc.

Tip produs: ciuperci deshidratate - urechi de lemn (30g)

Detalii: bucataria chinezeasca

Disponibilitate: stoc epuizat (livrare la comanda)

Nr. bucati
Adauga in cos
 
Salata chinezeasca de ciuperci
Marele avantaj al ciupercilor urechi de lemn este ca pot fi folosite pentru supe, mancaruri "stir-fry", dar si salate. Bogate in nutrienti si foarte sanatoase, ajuta la fixarea fierului si stabilizarea presiunii sanguine.

Aveti nevoie de:
      - 30g ciuperci chinezesti - urechi de lemn deshidratate
      - 1-2 castraveti
      - alune zdrobite, prajite
      - 1-2 linguri otet de orez
      - 1-2 linguri sos de soia cu ciuperci
      - pentru condimentare: anason stelat, ulei de susan, sare, usturoi zdrobit (optional)

Metoda de preparare:
1. Scufundati ciupercile deshidratate in apa fierbinte timp de 15-20 min, pana cand rehidratarea este completa, clatiti bine sub jet de apa si rupeti fiecare ciuperca in bucati mai mici.
2. Taiati castravetii felii subtiri de 5-7 cm lungime.
3. Incingeti in tigaie 5 linguri de ulei de susan. Adaugati o lingura de anason stelat. Dupa 1-2 min luati de pe foc, si separati din ulei anasonul.
4. Intr-un bol amestecati ciupercile, castravetele, alunele zdrobite. Asezonati cu uleiul preparat, sos de soia cu ciuperci si optional usturoi zdrobit. Pofta buna!

Alternativa: puteti gati ciupercile urechi de lemn inainte de a le adauga in salata (fie fierte, fie prajite).


Tags : ciuperci chinezesti, urechi de lemn, urechi de lemn pret, urechi de lemn de cumparat, urechi de lemn Bucuresti, urechi de lemn magazin, urechi de lemn online, urechi de lemn uscate, bucataria chinezeasca, ciuperci urechi de lemn